De actieprijs voor de 21 principes plus bonus checklist: de 5 meest gemaakte menukaartfoutjes geldt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

de-21-principes

De 21 principes die je omzet verhogen. Voor horecaondernemers. 

 

Leer met simpele, authentieke aanpassingen je omzet verhogen,
zonder irritante verkooptrucjes of prijsstijgingen.

In de korte, praktische video’s ontdek je de bewezen principes
die werken in je zaak en online. Plus een aantal verrassende strategieën voor meer omzet met je menukaart.

‘De 21 principes’ zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en de principes die zichzelf bewezen hebben met omzetstijgingen bij onze klanten.

Wat kun je verwachten?

Psychologische principes, take aways uit wetenschappelijke onderzoeken en sociale experimenten en de best werkende ideeën uit praktijkervaring van de afgelopen jaren.

Een voorproefje van de principes om je omzet direct te verhogen:

 

Principe #21
Verkoopstijging van 415% van een gerecht: wat is een cruciaal ingrediënt?

Principe #2
Zo boost je jouw omzet tijdens de lunch – snelle tip!

Principe #12
Waarom je geld laat liggen op je gasten WC en wat ik heel slim vind om wel te doen

Onderwerpen voorproefje:

Principe #17
Verschillende portiegroottes aanbieden – wanneer is dat winstgevend en hoe?

Principe #14
Het ideale aantal bitterballen op je borrelkaart. Is het 6,7,8,10 of juist iets anders?

Principe #7
Hoe je de pijn van het betalen verzacht (en gasten blijer meer besteden)

Principe #16
Hoe verdien je aan jouw krijtborden? In plaats van dat ze je geld en tijd kosten (heel vaak het geval)

principe-4-21-principes (1)

En nog 14 verrassende principes!

De 21 principes die je omzet verhogen

Ontwikkeld omdat iedere horecaondernemer nu een extra boost verdient.
Gemaakt met liefde, doe er je voordeel mee.
Tijdelijk niet €397,00 maar 147,-
en met bonus.

Dit zeggen andere horecaondernemers over de 21 principes: 

“Wat ik goed vond? Kort en duidelijk. Zet je weer aan het denken over alles. Mijn grootste inzicht? Het krijtbord.”

Arno – Café Restaurant Central

“Leuk en inspirerend!”

Herwin – Bolle Baron

7dagen-geld-terug

7 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie!

Als je net zo bent als wij, ben je nu enthousiast. Dan wil je zo snel mogelijk aan de slag, maar er komen “Wat nou als”-vragen in je op. “Wat nou als ik er niets van begrijp?” “Wat nou als dit niet voor mij werkt?” Dat zulke vragen bij je opkomen is volkomen normaal. Dit gevoel hadden wij ook toen we onze eerste online producten kochten. Om deze reden hebben wij besloten om het risico voor onze rekening te nemen.

Bij het ontwikkelen van deze cursus en de doorlopende updates die we uitvoeren zetten wij ons 100% in om jou te helpen met bewezen principes. Naar onze mening is er geen betere cursus op de Nederlandstalige markt die gericht is op omzet realiseren in de horeca via simpele, authentieke aanpassingen. Daarom geven we jou de 7 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie. Als jij je hebt ingezet om te knallen met de principes, maar de cursus niet aan jouw verwachtingen voldoet, storten we 100% van jouw investering terug op je rekening.

Om in aanmerking te komen voor een terugstorting, laat je zien dat je drie principes hebt toegepast voor jouw zaak, om te laten zien dat je je 100% hebt ingezet. Dit omdat we graag toegewijde en proactieve horecaondernemers in onze cursus willen.

Veelgestelde vragen over de 21 principes:

Voor wie?

Alleen voor horecaondernemers!

Hoe werkt het precies?

Je ontvangt via email jouw inloggegevens voor de 21 principes.

Je krijgt iedere week toegang tot 7 nieuwe principes. En er is ook de optie om ze in 1x te kijken, lekker bingewatchen als je net zo ongeduldig bent als Linda.

Waarom deze prijs?

De investering is super laagdrempelig gemaakt, zodat het een no-brainer voor je is om mee aan de slag te gaan. De werkelijke waarde wanneer je de principes toepast, is minimaal 10 keer zo groot.

Hoe lang kan ik de principes terugkijken?

Je hebt drie maanden lang toegang tot de principes, zodat je ze ook nog terug kunt kijken, mocht je dat wensen.

Is je vraag niet beantwoord of loop je ergens tegenaan bij het bestellen, stuur een berichtje naar info@aboutthemenu.com. We helpen je graag verder.

Copyright about the menu © 2021